Hej!

Jag tipsade här för ett par år sedan om en tandkräm som hette Oral B Advantage och som i alla fall hjälpt mig väldigt mycket och så länge jag använde den morgon och kväll uteblev blåsorna fullständigt.
Dessvärre var den redan då väldigt svår att hitta och för nåt år sedan försvann den helt och utgick ur Oral B’s sortiment. Men hav tröst…..
Nu har dom släppt en ny tandkräm som även den innehåller tennflouride (som jag tror är det som hjälper då ingen annan tandkräm innehåller det). Den heter Oral B Pro Expert och finns i flera olika varianter. Minns inte det exakta namnet på den jag använder men tror det är “clean mint”: Spelar nog inte så stor roll, det viktiga är att den innehåller tennflouride (stannous flouride). Kolla innehållsförteckningen.
Finns i de vanliga affärerna som tex Ica Maxi mfl.
Jag kan såklart inte lova att detta hjälper alla men för mig funkar det klockrent. Inte en blåsa på flera månader. Använder inga andra salvor eller munskölj eller liknande. Endast denna tandkräm.
Tror den kostar 25:- så nog kan det vara värt ett försök…. :)
mvh
/Robban