Halloj!
Jag hittade till denna blogg nu när jag googlade på ordet aftne och gud vad jag blev glad (ledsen för eran skull) att jag insåg att problemet inte bara drabbar mig. Nu kan man få flera åsikter om detta. Jag har haft aftne sen ca 2 år tillbaka. Varenda gång jag biter mig i kinden får jag dessa blåsor/sår och ganska ofta kommer dom spontant. Det börjar som en liten prick och slutar som en stor blåsa. Man tror att den aldrig ska sluta växa. När den är stor kan jag inte prata utan smärta, än mindre äta. Jag blir nedstämd och tänker hela tiden på smärtan. Jag upplever smärtan som värre på morgonen och på kvällen och inga aftne medel tycks hjälpa mig. Nu ska jag dock prova zendium tandkräm och munskölj. Alla sätt är bra utom dom dåliga. Sänder en värmande tanke till alla er som lider av aftne…inget man önskar någon. Kram på er!