Jag har provat OralMedic med lysande resultat. Hoppas verkligen att medicinen kommer att fungera lika effektivt för all framtid. Den må inte lösa grundproblemet, vad det nu än är, men den löser i alla fall alla mina vardagliga problem som att prata, äta, skratta, migrän osv, som säkert de flesta på denna blogg känner till. Så här gjorde jag för att få tag i OralMedic:
Svensk distributör är Forsberg Dental. Telefonnummer till huvudkontoret är -kundservice 08-676 54 10, växel 08-676 54 00. På kundmottagningen var de väldigt tillmötesgående och kunde omgående plocka fram information om vilka tandläkare i min hemstad som beställt hem Oral Medic. Jag fick en lista på 4 st vilket resulterade i att jag 1 timme senare hade medicinen i min hand, tog den och min helg var räddad. Några timmar senare satt jag på restaurang i goda vänners lag och njöt av kvällen – lite svullen om läppen dock.

Att ta medicinen:
- det gör VÄLDIGT ont, men jag räknar med att nästa gång jag använder medicinen är min blåsa inte fullutvecklad och då gör det nog inte lika ont
- blåsan blir kritvit och dess intensiva smärta försvinner omedelbart, dock kvarstår lite värk från den starka medicinen (tänderna bör nog skyddas så gott det går)
- en ganska kraftig svullnad uppstår och består under kvällen och lite under dagen efter, men blåsan är död
- sakta men säkert reduceras blåsans storlek under ett par dagar, dock är jag helt smärtfri under tiden

Detta var min erfarenhet och jag hoppas att många fler kan hjälpas. Jag har också hört att LongoVital ska vara bra. Min dotters atopiska exem i ansiktet har just botats med dagligt intag av Aloe Vera juice, kanske kan det också ha positiv inverkan på aftebåsor.

Tack o hej!