Afte.se startades 2007 av mig, Katarina Byström. Jag lider också av Afte. Efter många år av återkommande lidande och olika svar från läkare, tandläkare och forskare bestämde jag mig för att ta tag i det själv och skapa denna hemsida.

Dagligen får jag mail från andra drabbade. Många har blåsor utan att veta om att det är just afteblåsor, det känns fantastiskt att få bidra till att ge dessa personer en diagnos. Ni besökare har bidragit med en mängd tips och otroligt intressant information som har hjälpt många människor, ett varmt tack till er alla.

Afte.se fyller också ett syfte att visa hur vanligt Afte är. Många lider oerhört och det är en tröst att veta att de inte är ensamma och att få läsa om andra som upplever samma sak.

Målet med sidan är primärt att nå så många som möjligt med Afte men givetvis vill jag också lösa gåtan: vad beror Afte på och vad kan vi göra för att slippa anfallen permanent!

Katarina_Bystrom_2013_450x360

Observera: Jag hoppas att informationen ger en rättvisande bild av Afte och om de teorier som finns kring ämnet. Men, informationen på denna sida är hämtad från källor med varierande trovärdighet och jag kan därför inte garantera att allt är korrekt. Jag önskar att denna sida kommer att bli välbesökt av såväl privatpersoner som läkare, tandläkare, forskare och farmaceuter! Tipsa gärna era drabbade medmänniskor (t.ex. patienter) som har blåsor i munnen om denna sida!

Tack för ditt bidrag på förhand, du behövs i kampen mot blåsorna i munnen!

Namn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Ämne

Meddelande